Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții prejudiciu furt
Categorie: Știri locale
  • 10 percheziții au loc miercuri dimineață, în București și mai multe județe, într-o anchetă privind un furt comis la finalul lunii septembrie, dintr-o societate din comuna Blejoi.
  • Descinderile sunt organizate de polițiștii ploieșteni, dar la acțiuni participă inclusiv jandarmi ai Grupării Mobile Ploiești și luptătorii de la Acțiuni Speciale Teleorman.

Anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu de peste 50.000 de lei creat într-o singură noapte de un grup de indivizi din județul Dâmbovița. 10 percheziții au loc în acest județ, dar și în Teleorman, Giurgiu, respectiv în municipiul București, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Vedeți imagini >>> AICI.

"Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 26/27 septembrie a.c., bănuiții, 4 bărbați din județul Dâmbovița, ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din comuna Blejoi mai multe scule electrice și componente de instalații.

Prejudiciul cauzat este de 53.000 de lei.

Citiți și: PERCHEZIȚII ALE POLIȚIEI ÎN PRAHOVA ȘI DÂMBOVIȚA, LA HOȚI CARE AU CREAT UN PREJUDICIU DE APROAPE 70.000 DE EURO - VIDEO LINK

6 persoane vor fi conduse la sediul unităților de poliție pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române", a precizat IJP Prahova.

Back To Top