Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un copil în vârstă de zece ani a fost accidentat pe raza comunei Iordăcheanu de către un autoturism condus de un tânăr de 18 ani. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri 10 noiembrie 2023. Poliția investighează cauzele producerii evenimentului rutier. Minorul a fost transportat la spital.

COMUNICATUL OFICIAL AL POLIȚIEI

„La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au fost sesizați despre faptul că pe DJ 100L, în comuna Iordăcheanu s-a produs un accident rutier.

 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani a surprins și a accidentat un minor de 10 ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a minorului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, informează Poliția Prahova.

Back To Top