Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident pleasa
Categorie: Știri locale
  • Traficul este complet blocat în Bucov, pe DJ159, în zona Grădinii Botanice, după ce un camion plin cu balast s-a răsturnat peste un autoturism.
  • Pe carosabil există și scurgeri de carburant.

ISU Prahova a anunțat că a trimis la Bucov - sat Pleașa o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare si o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, în urma unui accident. Un camion plin cu balast s-a răsturnat peste un autoturism în care se afla o persoană.

Evenimentul s-a produs pe DJ159.

"Traficul este blocat complet, exista scurgeri masive de carburant pe carosabil iar pompierii acționează pentru a preveni producerea unui incendiu.

Citiți și: ACCIDENT ÎNTR-O INTERSECȚIE DIN BARIERA BUCUREȘTI. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL EVENIMENTULUI

La bordul celor 2 autovehicule se aflau doar șoferii și în acest moment conducătorul auto al autoturismului primește îngrijiri medicale din partea echipajului de specialitate ajuns la fața locului", a precizat sursa citată.

Update 15.45. Poliția anunță că traficul este dirijat pe rute alternative. Din fericire, însă, nimeni nu a fost transportat la spital, iar evenimentul va fi considerat accident soldat doar cu pagube materiale.

Foto: ISU Prahova

 

Back To Top