Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținuți tâlhărie
Categorie: Știri locale
  • Trei ploieșteni cu vârste între 17 și 22 de ani sunt cercetați pentru că ar fi jefuit un tânăr, pe stradă, în zona Bulevardul București.
  • Fapta a avut loc acum câteva luni, suspecții fiind identificați și reținuți, însă, abia acum.

"La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reținut 3 tineri pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 23 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla pe Bulevardul București din municipiul Ploiești, la un moment dat ar fi fost deposedat prin acte de violență de o sumă de bani.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind trei tineri cu vârstele de 17, 18 și respectiv 22 de ani, din municipiul Ploiești", a informat IJP Prahova.

Citiți și: FEMEIE REȚINUTĂ PENTRU TÂLHĂRIE, LA PLOIEȘTI. ESTE ACUZATĂ CĂ AR FI FURAT DIN MAGAZIN ȘI AR FI AGRESAT UN AGENT DE PAZĂ

Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele acestora, indivizii fiind conduși ulterior la sediul unității de Poliție, unde au fost audiați, iar apoi reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Update. "La data de 16 noiembrie a.c., instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru cei trei tineri cu vârstele de 17, 18 și respectiv 22 de ani, din municipiul Ploiești", a anunțat, vineri, IJP Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top