Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținuți spargeri magazine mizil
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Plopeni au efectuat trei percheziții în Câmpina și Bănești, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt.
  • Ancheta se referă la spargeri care ar fi fost date la trei magazine din Mizil, acum aproape două săptămâni.

"La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din orașul Mizil, cu privire la faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., două persoane ar fi intrat în incinta a trei magazine de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei", a informat IJP Prahova.

Șase persoane au fost conduse la audieri, în urma perchezițiilor derulate miercuri,înacest dosar, iar după cercetările efectuate polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind două femei cu vârstele de 32, respectiv 33 de ani, și un bărbat de 28 de ani.

Citiți și: BĂRBAT REȚINUT, LA MIZIL, DUPĂ CE ȘI-A AGRESAT FIICA MINORĂ ȘI A AMENINȚAT CĂ VA INCENDIA LOCUINȚA

În urma probatoriului administrat, față de cele trei persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

Foto ilustrație

 

Back To Top