Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

culea leonard dispărut minor
Categorie: Știri locale
  • Poliția a lansat, vineri seară, un apel pentru găsirea unui băiat de 15 ani care a plecat voluntar din centrul DGASPC în care se afla și nu a mai revenit.
  • Autoritățile au fost alertate de o angajată de la Direcția de Protecția Copilului.

Minorul a fost dat dispărut vineri seară.

"La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați de către o femeie, angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova despre faptul că minorul CULEA LEONARD, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar din cadrul unui centru din comuna Izvoarele", a informat IJP Prahova.

Același minor a mai fost dat dispărut și căutat cu Poliția în luna februarie a acestui an. Ulterior, acesta a fost depistat tocmai la Șirna.

Semnalmente minor dispărut

Băiatul are aproximativ 1,60 m înălțime, 80 de kg, ochi căprui, păr negru, ten de culoare închisă, față ovală.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni și bluză de trening de culoare deschisă, geacă neagră și era încălțat cu adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi detalii despre minorul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Citiți și: APEL DISPERAT AL UNUI PRAHOVEAN. TÂNĂRA DIN IMAGINE A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ DE TATĂL EI

Foto: IJP Prahova

Back To Top