Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

penal sofer droguri dn1
Categorie: Știri locale
  • Un vitezoman de 28 de ani, din Dâmbovița, oprit aseară pe DN1 de polițiștii de la Rutieră, a ajuns direct în arest când oamenii legii au constatat că acesta se urcase la volan fără a avea permis de conducere și, în plus, au apărut indicii clare și că individul ar fi consumat substanțe interzise.
  • Bărbatul a fost depistat în timpul unei acțiuni de rutină, în zona Puchenii Mari.

"Seara trecută, în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe DN1, în comuna Puchenii Mari, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din județiul Dâmbovița, care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 95 de km/h, în localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", au anunțat, astăzi, reprezentanții IJP Prahova.

Dâmbovițeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citiți și: ACCIDENT CU VICTIME PE DN1, ȘI ÎNTRE PREDEAL ȘI BRAȘOV. UNUL DINTRE ȘOFERI CONSUMASE ALCOOL

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, și conducere fără permis de conducere.

Foto ilustrație

Back To Top