Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pnras scoala buda râfov
Categorie: Știri locale
  • 24 de unități de învățământ din Prahova sunt eligibile în cadrul „Schemei de granturi PNRAS" pentru runda a II-a (seria a 2-a), program finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Ministerul Educației a publicat lista celor 475 de unități de învățământ eligibile în această etapă a Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), printre ele numărându-se și Școala Gimnazială Buda, din comuna Râfov, inclusă în program, în această rundă, alături de alte 23 de unități de învățământ din județ care au ocazia să obțină granturi de până la 300.000 de euro. Banii vor fi folosiți pentru acțiuni în scopul prevenirii abandonului. 

Școala Buda arepeste 150 de elevi, iar scorul de risc a fost calculat la 2,80, fiind evaluat drept unul mediu.

Citiți și: UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII, LA RÂFOV. ALTE DOUĂ VOR FI CONSTRUITE ÎN MĂLĂIEȘTI ȘI SICRITA

"Acest apel se adresează unităților de învățământ preuniversitar de stat care au o rată de abandon școlar ridicată și performanță școlară scăzută la nivel gimnazial, conform listei unităților de învățământ eligibile. Valoarea maximă a unui proiect este de 300.000 de euro, fără TVA.

Prin intermediul acestui apel, unitățile de învățământ preuniversitar de stat pot obține granturi pentru prevenirea și reducerea abandonului școlar la nivel gimnazial, îmbunătățirea rezultatelor obținute de elevi la evaluarea națională de clasa a VIII-a, precum și pentru îmbunătățirea tranziției de la învățământul secundar inferior la cel superior", a informat Ministerul Educației.

Citiți și: PROGRAMUL ÎMPOTRIVA ABANDONULUI ȘCOLAR A INTRAT ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ. CE ȘCOLI DIN PRAHOVA SUNT ELIGIBILE, PRIN PNRAS, PENTRU GRANTURI DE PÂNĂ LA 300.000 DE EURO

Cererile de finanțare pot fi depuse prin platforma UEFSCDI, până la data limită 12 ianuarie 2024.

Back To Top