Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elevi olimpici caragiale nichita
Categorie: Știri locale
  • Prahova a fost reprezentată, anul acesta, de trei elevi, la Gala Olimpicilor Internaționali, organizată de Ministerul Educației.
  • Aceștia au fost premiați, alături de dascălii care i-au pregătit și de școlile la care învață, pentru rezultatele obținute în anul 2023.

 Gala Olimpicilor Internaționali a fost organizată de Ministerul Educației marți, la București, iar printre invitați s-au numărat trei elevi de la colegiile naționale "Ion Luca Caragiale" și "Nichita Stănescu" Ploiești, recompensați pentru rezultatele obținute la concursurile la care au participat în acest an.

"Marți, 12 decembrie 2023, la Teatrul Național ”I. l. Caragiale", Ministerul Educației a organizat festivitatea de premiere a elevilor laureați la olimpiadele internaţionale pe discipline școlare desfăşurate în anul 2023, a profesorilor care i-au pregătit şi a unităţilor de învățământ în care elevii studiază/au studiat. Evenimentul s-a desfășurat în prezența Ministrului Educației, doamna Ligia Deca.
Printre premianți s-au aflat și elevii prahoveni

  • Maria Bușagă de la Colegiul Național ”I.L. Caragiale", Municipiul Ploiești – Premiul I, nivel A1, la Olimpiada Internațională a Elenismului
  • Mihai Manta de la Colegiul Național ”I.L. Caragiale", Municipiul Ploiești – Medalie de Argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului
  • Theodoros Sollas de la Colegiul Național ”Nichita Stănescu”, Municipiul Ploiești – Mențiune, nivel B2 la Olimpiada Internațională a Elenismului.

Felicitări elevilor care au obținut aceste rezultate remarcabile și profesorilor care i-au îndrumat!", au transmis reprezentanții ISJ Prahova.

Citiți și: ROMANIAN MASTER OF INFORMATICS. PATRU MEDALII, DINTRE CARE DOUĂ DE AUR, PENTRU ECHIPA DE ELEVI DE LA C. N. "I.L. CARAGIALE"

Foto: ISJ Prahova

Back To Top