Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Fetele nu se tem de armată: Ceremonie de deschiderea a modulului de pregătire în cariera militară a soldaţilor gradaţi profesionişti la Baza 2 Logistică „Valahia” din Ploiești
Categorie: Știri locale

 

• La Baza 2 Logistică „Valahia” din Ploiești, 11 cursanți, dintre care trei fete, și-au început, ieri, pregătirea în cariera militară.
• Tinerii au început etapa pregătirii individuale, în care au făcut cunoștință cu primele elemente pe care trebuie să le știe orice persoană, în armată.

Miercuri, 7 februarie, a fost o zi emoţionantă pentru tinerii cursanți care au trecut testele pentru a urma o carieră militară la Ploiești.

La sediul Bazei 2 Logistică „Valahia” s-a desfăşurat deschiderea oficială a modulului de pregătire a soldaţilor gradaţi profesionişti din seria februarie 2024.

În cadrul festivităţilor, cursanţii, dintre care trei fete, au primit armamentul individual, apoi le-au fost prezentate compunerea, semnificaţia culorilor şi a însemnelor heraldice brodate pe drapelele de luptă ale unităţii, dar și simbolurile militare.

Imediat, pentru ei începe etapa de instrucției individuale, timp în care se vor perfecționa cu toate informațiile de bază necesare în cariera militară, iar acest stadiu include și depunerea jurământului.

Odată finalizată această etapă, începe pregătirea de specialitate, în cadrul căreia tinerii vor urma cursurile domeniului militar în care au ales să fie încadrați. De acolo, cariera militară este deschisă, ei având posibilitatea să participe la examene pentru încadrarea în altă categorie de personal militar.

O ceremonie similară, dedicată deschiderii oficiale a modulului de pregătire a soldaţilor gradaţi profesionişti din seria februarie 2024, a avut loc la Batalionul 22 Transport „Dâmboviţa”, unitate subordonată Bazei 2 Logistică „Valahia”, unde altă serie de tineri a făcut primii pași către o carieră militară.

Comandanţii unităţilor i-au felicitat pe cursanţi pentru alegerea carierei militare şi le-au urat mult succes în activităţile pe care le vor desfăşura în perioada următoare.

Galerie foto Baza 2 Logistică „Valahia”: Cristian Paştalac şi Alexandru Răcăşanu

recruți carieră militară Baza 2 Logistică Valahia Ploiești 3

recruți carieră militară Baza 2 Logistică Valahia Ploiești 2

recruți carieră militară Baza 2 Logistică Valahia Ploiești 1

recuți Batalionul 22 Transport Dâmboviţa 1

recuți Batalionul 22 Transport Dâmboviţa 2

recuți Batalionul 22 Transport Dâmboviţa 3

recuți Batalionul 22 Transport Dâmboviţa 4

CITEȘTE ȘI: FOTO & VIDEO ȘTAFETA GALBENĂ A VETERANILOR INVICTUS A AJUNS LA PLOIEȘTI ȘI PORNEȘTE, ASTĂZI, SPRE BRAȘOV

 

Back To Top