Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anchetă grădiniță Ploiești
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă în urma acuzațiilor care vizează o educatoare de la o grădiniță din zona de vest a Ploieștiului.

Părinți ai copiilor de la respectiva grădiniță ar fi înregistrat-o pe femeie, după ce ar fi sesizat, la cei mici, un comportament ciudat și ar fi aflat detalii despre modul în care se comportă educatoarea.

„În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar agresa verbal un preșcolar în cadrul unei grădinițe din municipiul Ploiești, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a informat IJP Prahova.

Citiți și: CALENDARUL PROPUS PENTRU ÎNSCRIEREA LA CLASA PREGĂTITOARE. METODOLOGIA PREVEDE CAZURI SPECIALE ÎN CARE COPIII MERG LA ȘCOALĂ FĂRĂ SĂ FI FOST ANTERIOR LA GRĂDINIȚĂ

Back To Top