Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu vegetație șoimari
Categorie: Știri locale
  • O suprafață de aproximativ 50 de hectare, cu litieră, lăstăriș și masă lemnoasă, de pe raza comunei Șoimari, a fost afectată de incendiul de vegetație izbucnit luni seară.

În zona afectată de incendiu au fost mobilizați 22 de pompieri și personal al Ocolului Silvic și al SVSU.

Potrivit ISU Prahova, au fost identificate mai multe focare, aflate la distanțe mari unele de altele. Vântul a îngreunat, de asemenea, misiunea echipajelor care s-a încheiat abia în jurul orei 22.30.

Vedeți AICI imagini din timpul intervenției de la Șoimari.

„Astfel de intervenții sunt dificile deoarece, de cele mai multe ori, autospecialele de stingere nu pot ajunge în zona focarelor din cauza lipsei căilor de acces. De asemenea, în zonă nu există surse de alimentare cu apă.

Având în vedere pericolul generat de aceste evenimente, solicităm autorităților locale și cetățenilor să manifeste maximă responsabilitate în acțiunile pe care le întreprind și să ia măsurile necesare pentru împiedicarea izbucnirii incendiilor de acest tip. Arderea vegetației uscate pentru igienizarea terenurilor este strict interzisă”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

A fost a doua intervenție de acest fel în decurs de 48 de ore, după cea în cazul incendiului de pădure de la Valea Doftanei.

Citiți și: INCENDIU DE PĂDURE PE 6 HA, LA VALEA DOFTANEI. INTERVENȚIA POMPIERILOR CONTINUĂ ȘI LUNI

Foto: ISU Prahova

Back To Top