Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul de pediatrie alertă
Categorie: Știri locale
  • Desfășurare de forțe, în noaptea de luni spre marți, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, din cauza unui tânăr care a pretins, în fața paznicului, că ar avea o armă.
  • Polițiștii anchetează cazul, chiar dacă s-a dovedit că obiectul era doar o jucărie.

Alerta a fost dată în jurul orei 22.00, când un tânăr i-a arătat paznicului de la Pediatrie o așa-zisă armă.

„La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unei unități medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază și o altă persoană.

Din primele verificări, polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi intrat în incinta unității și i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor.

Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat și de polițiștii prezenți la fața locului.

Ulterior, bănuitul ar fi părăsit zona.

La acest moment polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, a preciaat Poliția, în urma incidentului de aseară.

Citiți și: CABINETUL DE PEDIATRIE DE LA SPITALUL MUNICIPAL PLOIEȘTI ARE, DE ACUM, DOI MEDICI LA DISPOZIȚIA MICILOR PACIENȚI

Back To Top