Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sabina enache gimnastica ritmica csm ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Sabina Enache, unul dintre numele nelipsite din comunicatele CSM Ploiești privind performanțele sportivilor clubului, este umilită chiar de conducerea acestuia. Acuzațiile sunt lansate de mama gimnastei.
  • Roxana Goicea a publicat astăzi un mesaj în care dezvăluie că, în ciuda performanțelor obținute de fiica ei și ignorând sacrificiile făcute de aceasta pentru performanță, conducerea clubului a anunțat-o că intenționeză să înjumătățească suma pe care gimnasta o primea, conform contractului, și care acoperea, oricum, doar o parte din costurile lunare.
  • Sabina este unul dintre copiii cu care orașul se mândrește, gimnasta de 17 ani, membră a lotului național, având în palmares inclusiv titlul de campioană națională cu echipa și vicecampioană la individual, la gimnastică ritmică.

În mesajul publicat, astăzi, pe rețelele de socializare, mama gimnastei Sabina Enache, Roxana Goicea, acuză că propunerea de înjumătățire a sumei din contract a venit după ce s-ar fi plâns în legătură cu coregrafa de la Gimnastică ritmică, împotriva căreia ar exista și alte sesizări. „Domnul director de la CSM Ploiești, Dănuț Burghelea, mă pedepsește”, își începe aceasta postarea.

„Contractul pe care fiica mea îl avea la club îi aducea lunar un venit de 1980 de lei. Bani pe care i-a folosit în cel mai economic mod cu putință pentru naveta Ploiești-București, ca să ajungă la antrenamente, să își ia o salată, un sendviș... și... cam atât, că doar sunt lei, nu euro. Bineînțeles că din veniturile mele de mamă singura cu trei copii!!! adaug de câte ori are nevoie. Domnul director a considerat că Sabina ia prea mulți bani, așa că m-a chemat să semnez noul contract la jumătate din suma. I-am trimis mesaj că nu, nu sunt de acord cu această sumă. Știe dânsul cât muncește copilul meu??? Știe dânsul cât chin e pentru mine să-mi știu copilul veșnic pe drum, să se poată antrena în condiții normale, nu într-o sală în care, de zgomotul jocurilor sportive, nu-ți auzi nici gândurile? Domnul Albu mi-a zis că așa a negociat comisia. Care comisie și cum să negocieze o comisie pentru copilul meu? De ce nu am fost chemată la această comisie să spun eu comisiei nevoile unui sportiv care muncește zilnic șase ore plus încă patru pe drum? Plus obligațiile școlare, cu sprijinul școlii, pentru care sunt extrem de recunoscătoare!!! De ce nu a fost chemată antrenoarea ei, care știe ce înseamnă efortul copilului meu. Am fost în audiență la dumnealui azi-dimineață, i-am spus nemulțumirea și mi-a zis că nu sunt bani. Pentru copilul meu, care muncește de la nici cinci ani, care este în Lotul Național, care este Campioană Națională cu echipa și Vicecampioană Națională la individual, n-are bani, dar citesc în presă că jucătorii străini la baschet au 75000 de euro salariu???? Știți ce mi-a spus domnul director? Că Sabina e liberă de contract și că poate să plece unde vrea”, a relatat aceasta.

Citiți și: SPORTIVA CSM PLOIEȘTI SABINA ENACHE, PE LOCUL 6 ÎN TOPUL CELOR MAI BUNE GIMNASTE

Mesajul Roxanei Goicea relevă latura tristă și sacrifiicile care se află dincolo de performanțele Sabinei Enache, cu care CSM-ul nu există să se mândrească de câte ori are ocazia: 

„M-am împrumutat săptămâna trecută 100 de lei ca să îi trimit la Sofia să-și cumpere apă și să mănânce o salată, ÎNȚELEGEȚI??? A plecat la Atena și a primit 100 de euro de la un om căruia i s-a facut milă de ea pe acolo că n-avea de mâncare, ÎNȚELEGEȚI???? A fost la Tallin și a plecat cu conserve în geamantan ca să manânce, ÎNȚELEGEȚI??? Pleacă la CUPA MONDIALĂ DE LA BAKU peste două săptămâni și am de plătit 3.162,83 lei numai biletul de avion, deși pe carnetul ei de legitimare scrie CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PLOIEȘTI. ÎNȚELEGEȚI??? Nu întelegeți, domnule, că habar n-aveți ce înseamnă sportul și sacrificiul. Mi-e rușine de rușinea dumneavoastră, ÎNȚELEGEȚI????? Poate află și domnul primar ce faceți dumneavoastră, sunt sigură că el nu știe ce faceti la clubul ăsta, câte nedreptăți și bataie de joc!!!!”

„Strig public supărarea mea că nu mai pot!!! Mă auziți, domnul director? V-am rugat să reevaluați situația și să lăsați contractul așa cum era. Nu mai zic că mă așteptam să măriți suma, nu s-o micșorati. Spuneți că n-ați primit buget și îmi băgați copilul în luptele dumneavoastra politice??? Contract nu, indemnizația n-a mai primit-o de doi ani, premieri nu! N-am bani să-mi duc fata la kinetoterapie și se antrenează cu dureri la genunchi, iar dumneavoastră o eliberați de contract? Se duce la concursuri pe bani cerșiți, singurul copil din CSM pe care îl batjocoriți, tuturor celorlalți le plătiți deplasările, că doar citesc și eu comunicatele de pe site. Nu vă e rușine? Nu vă e, ca nu știti ce înseamnă munca, sunteți tânăr pensionar din sistem, pus pe cai mari la CSM! Să vă fie rușine, o să scriu la toate instituțiile să-mi caut dreptatea!”, a avertizat Rocxana Goicea.

Back To Top