Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident drăgănești dn1d
Categorie: Știri locale
  • Trei autoturisme au fost implicate în accidentul produs vineri, în jurul orei 13.00, în intersecția de la Drăgănești, celebră pentru numărul mare de evenimente rutiere, cele mai multe dintre ele soldate și cu victime.

„La data de 24 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1D, în afara localității Drăgănești, s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără de 27 de de ani.

Din impact autoturismul condus de tânără a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a tinerei. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, menționează IJP Prahova, în urma primelor cercetări derulate la fața locului.

Citiți și: TÂNĂR REȚINUT ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS LA FLOREȘTI. POLIȚIȘTII AU DESCOPERIT CĂ S-A URCAT LA VOLAN BEAT ȘI FĂRĂ A AVEA PERMIS

Polițiștii au mai stabilit, până acum, că niciunul dintre conducătorii auto anu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: INFO TRAFIC PRAHOVA

 

Back To Top