Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

evaluarea națională medii mici in prahova
Categorie: Știri locale
  • O școală gimnazială din Ploiești se află în coada clasamentului, după examenul din acest an. Niciunul dintre absolvenții de gimnaziu nu a avut medie peste 5 la Evaluarea Națională.
  • Într-o situație asemănătoare se află o a doua unitate de învățământ din municipiu, de la care un singur elev a trecut de acest prag.

Prahova ocupă locul al patrulea la nivel național, în funcție de procentul de medii peste 5 la Evaluarea Națională. În clasamentul la nivel de județ, unul dintre ultimele locuri este ocupat de o școală din Ploiești. 

Doar 8 absolvenți de gimnaziu de la Școala nr. 19 au intrat în examen. Cea mai mare medie a fost 4,00, a unui candidat cu nota 5 la Matematică și doar 3 la Limba și literatura română. 

Cel mai slab rezultat a fost al unui candidat cu 1,50 la Matematică și 1,70 la Limba și literatura română.

Nu departe de un asemenea bilanț a fost Școala „Candiano Popescu”. În afara unui candidat cu 5,95, toți ceilalți absolvenți ai unității de învățământ prezenți la examen au obținut medii între 1,70 și 4,57.

Opt medii sub 2, la EN 2024, în județul Prahova

În afara celor două unități de învățământ amintite, au mai avut absolvenți cu medii între 1 și 1,99, la Evaluarea Națională, Școala Gimnazială „Ienăchiță Văcărescu” Ploiești, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Școala Gimnazială Ogretin Drajna, Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” Ceptura, Școala Gimnazială Șotrile și Școala Gimnazială „Învățător Radu Ion” Vadu Părului - Albești Paleologu. 

Citiți și: EXAMENE 2024. AU FOST AFIȘATE REZULTATELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. O SINGURĂ MEDIE DE 10, ÎN JUDEȚUL PRAHOVA

În total, la acest examen, 1.129 de candidați din Prahova au avut medii între 1 și 4,99, dar metodologia le permite să se înscrie, totuși, la admiterea la liceu.

„Nu există o limitare a accesului la clasa a noua, câtă vreme învăţământul este obligatoriu până la clasa a douăsprezecea. Nu era o limitare nici anterior, atunci când învăţământul era obligatoriu până la clasa a zecea. Deci toţi cei care au dat Evaluarea Naţională sau care, din varii motive au decis că nu o susţină vor avea mai departe accesul garantat la învăţământul secundar superior, fie că este vorba despre liceu, fie că este vorba despre şcoală profesională”, a afirmat Ligia Deca, miercuri, în conferinţa de presă în care a anunţat rezultatele la examenul de Evaluare Naţională din acest an.

 

 

 

Back To Top