Categorie: Știri locale

laura moagher parc bucovAMENINŢATĂ PENTRU CĂ ŞI-A FĂCUT DATORIA: Directoarea Parcului Memorial "Constantin Stere", Laura Moagher, a devenit ţinta unor atacuri violente venite din partea unui grup de ploiesteni furiosi. Angajaţii aflaţi în subordinea directoarei parcului au încercat să-şi facă datoria, ridicând de pe domeniul public un câine aflat în libertate pe domeniul public.

Atât le-a trebuit unor ploieşteni care locuiau în zona de unde a fost ridicat animalul - aceştia i-au ameninţat pe angajaţii Parcului făcând scandal pentru ca animalul prins de hingheri să fie eliberat. Aşa înţeleg ploieştenii dragostea pentru animale: aruncă o bucată de mâncare unui amărât de căţel, nu îl ia nimeni acasă, să îşi asume cu adevărat grija faţă de animal, după care fac scandal.

VIDEO - atitudinea incredibilă a unor locatari. Totul de faţă cu Poliţia Locală!

Ph-online.ro scrie, în exclusivitate, despre întâmplarea de marţi: Ploieştenii respectivi au forţat-o pe directoare sa ramana in biroul personal, timp în care au ameninţat-o şi i-au adresat mai multe injurii, recurgând la acte de intimidare.

Totul a pornit de la un câine aflat pe spaţiul public, pe care hingherii intenţionau să-l aducă în adăpostul de la Bucov. Sosiţi la fata locului, reprezentantii Parcului au fost, la randul lor, amenintati de locatarii din zona si intimidati, cu scopul de a elibera animalul, pe motiv ca acesta "apartine" oamenilor din zona si este bine hranit si ingrijit.
Integral, ph-online.ro

{avsplayer videoid=5 width=690 height=400}

Back To Top