Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

botoacaPrimarul oraşului prahovean Comarnic, Vasile Dorian Botoacă, a câştigat procesul declanşat împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, Curtea de Apel Ploieşti anulând decizia ANI prin care se constata incompatibilitatea alesului local.

Prin decizia Curţii de Apel Ploieşti din data de 23 septembrie 2013, instanţa a dispus anularea Raportului de evaluare din data de 17.06.2013 înregistrat la Agenţia Naţională de Integritate sub nr. 26717/G/II/17.06.2013 în privinţa lui Vasile Dorian Botoacă.

ANI consemnase, iniţial, într-un comunicat public, că starea de incompatibilitate se referea la perioada 19 iunie 2008 – 15 iulie 2010, când Botoacă a exercitat, simultan, atât funcţia de primar al oraşului Comarnic, cât şi calitatea de persoană fizică autorizată „BOTOACĂ I. VASILE DORIAN". Primarul din Comarnic este inginer de profesie, acesta efectuând lucrări de dirigenţie de şantier.

Curtea de Apel Ploieşti a obligat ANI la plata cheltuielilor de judecată ale reclamantului (n.r. – Vasile Botoacă) în cuantum de 2020 de lei. ANI poate face recurs împotriva deciziei CA Ploieşti la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Foto: adevarul.ro

Back To Top