Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Liviu DragneaVicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, în dosarul "Referendumul". El este acuzat că, în timpul referendumului din 2012,pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a creat şi coordonat un sistem informatic la care au aderat mai mulţi reprezentanţi ai PSD din secţiile de votare, pentru a obţine informaţii în timp real cu privire la prezenţa la vot.

La dosar procurorii au depus şi comunicările din sistemul electronic folosit de Liviu Dragnea şi despre care DNA spune că a fost folosit pentru fraudarea votului, informează gandul.info.

"În sensul celor mai sus arătate, percheziţia informatică dispusă ca atare a identificat următoarele comunicaţii de tip SMS al căror furnizor a fost înv. Nicolae-Liviu Dragnea. Mesajele au fost transmise fizic, cu ştiinţa învinuitului, de către o altă persoană din cadrul Secretariatului General al PSD, dar conţinutul lor ideatic aparţinea în mod indiscutabil lui Nicolae-Liviu Dragnea.

Astfel, în ziua votului – 29.07.2012 au fost transmise următoarele comunicări:

- orele 15:17 – Liviu Dragnea: „Veţi primi imediat 7 mesaje foarte importante. Vă rog să urmaţi cu stricteţe instrucţiunile"
- orele 15:18: „Sistemul de raportare prin SMS vă oferă posibilitatea să vedeţi prezenţa în fiecare SV" (n.n.: prin SV înţelegând secţie de votare).
- Orele 15:19: „În acest sens faceţi rapid o analiză cu cei de la PNL şi interveniţi exact unde trebuie".
- Orele 15:19:49: „În SV unde e scăzută prezenţa trimiteţi un PSD-ist şi un PNL-ist pentru a mobiliza organizaţiile de acolo".
- Orele 15:20: „Cei pe care îi trimiteţi la SV slabe ca prezenţă vor sta acolo până la închiderea urnelor pentru a lua toate măsurile necesare".
- Orele 15:20:30: „Pentru fiecare SV se va face urgent o listă a cetăţenilor care nu au venit la vot".
- Orele 15:20:49: „Echipele noastre vor merge acasă la cetăţenii care nu au venit până acum şi îi vor aduce la vot".
- Orele 15:21:10: „Repet: vor merge la ei acasă să-i aducă la vot. Arătaţi aceste mesaje şi celor de la PNL".

Integral, pe gandul.info

Back To Top