Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

eolieneOmul de afaceri Gabriel Comănescu renunţă la intenţia de a produce echipamente pentru parcuri eoliene la Upetrom 1 Mai Ploieşti şi revine pe zona de fabricare a utilajelor petroliere.
"Am vrut să facem echipamente pentru eoliene, dar am renunţat şi am revenit la producţia de utilaje petroliere pentru că avem un contract cu Petrom", a afirmat Comănescu.
Potrivit Mediafax, Compania Upetrom 1 Mai, parte a grupului Upetrom, a anunţat în 2012 că, din cauza crizei economice, comenzile de utilaje petroliere au scăzut, astfel că se va reorienta către producţia de echipamente pentru industria energiei regenerabile.
Upetrom 1 Mai a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 61,1 milioane de lei (13,7 milioane de euro), în creştere cu 2,8% faţă de nivelul de 59,4 milioane de lei înregistrat în 2011. Pierderile companiei au crescut cu 53,6%, de la 17,7 milioane de lei la 27,2 milioane de lei.
Grupul Upetrom, deţinut de Comănescu, are aproximativ 2.100 de salariaţi şi înglobează mai multe firme, cea mai mare fiind Grup Servicii Petroliere.

Back To Top