Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

trupe americane repatriere romaniaVizita în Statele Unite ale Americii a premierului Victor Ponta „nu e performanţă diplomatică, e vorba de interes", consideră preşedintele Traian Băsescu care a evitat însă să precizeze dacă a stabilit cu prim-ministrul un mandat de reprezentare înainte de plecarea la Washington, pe 22 octombrie.

„Ştim principalele subiecte de discuţie. V-aş ruga să priviţi în mod pozitiv această întâmplare", a adăugat el, arătând că „e vorba şi de interesul nostru şi al SUA", titrează gandul.info.

Până ca Ponta să îşi prezinte, în cursul zilei de vineri, agenda şi subiectele de discuţie cu oficialii americani, Băsescu i-a luat-o înainte. „Încep lucrările la Deveselu. Apoi, acordul de principiu a fost dat pentru ca repatrierea trupelor din Afganistan să se facă prin România. E un proces care va depăşi cu mult mandatul meu. Vorbim de toată tehnica de lucru a armatei americane. 50.000 de militari vor fi tranzitaţi prin România e vorba şi de Portul Constanţa şi de Kogălniceanu. trebuie discutat despre protecţia acestui site de la Deveselu, a militarilor în tranzit", a anticipat preşedintele într-un interviu la B1, explicând şi de ce „ministrul Apărării este astăzi sau mâine la Pentagon", mai relatează sursa citată.

Din punctul său de vedere, SUA şi-au respectat angajamentele faţă de România. „Ei ne-au trimis tehnologia pentru gazele de şist, iar Exxon a adus cea mai înaltă tehnologie în Marea Neagră. SUA se ţin de cuvânt, Fordul e aici", a spus Băsescu.

Lui Ponta i-a rezervat negocierea unor burse de cercetare. „Zonele în care lucrurile nu s-au mişcat, şi sper să le discute premierul acum, sunt zonele de cercetare. Aş vrea să văd că există nişte burse mai mut sau mai puţin plătite pentru studenţi români care să meargă în laboratoare în marile universităţi americane", a mai adăugat preşedintele.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern extraordinare de astăzi se află, de altfel, un memorandum pentru semnarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind schimburile educaţionale şi academice administrate de Comisia Fulbright româno-americană, mai titrează gandul.info care a relatat că Ministerul de Externe, cu sprijinul fostului ambasador Mark Gitenstein, i-a negociat prim-ministrului o vizită la Casa Albă la finalul acestei luni, cea mai importantă întâlnire programată fiind cea cu vicepreşedintele Joe Biden.

Back To Top