Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

traian-basescuPreședintele Traian Băsescu îi cere premierului Victor Ponta să înceteze orice atac la adresa justiției și să își respecte atribuțiile constituționale de premier al țării.

Șeful statului reacționează la atacurile lansate luni de premier, motiv pentru care îi cere să respecte pactul de colaborare instituțional încheiat.

Domnul președinte Traian Băsescu consideră că aceste declarații aduc prejudicii grave României în calitate de stat membru al Uniunii Europene și NATO. Totodată, aceste declarații sunt incompatibile cu exigențele funcției de prim-ministru într-un stat al Uniunii Europene.

Domnul președinte Traian Băsescu îi cere imperativ domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta să înceteze de îndată orice atac la adresa justiției și să reintre în atribuțiile constituționale ale funcției de prim-ministru. Totodată, domnul președinte Traian Băsescu îi cere public domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta să respecte Acordul de colaborare instituțională între președintele României și prim-ministrul Guvernului, în care elementul central se referă la susținerea independenței justiției", informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Reacţia Administraţiei Prezidenţiale vine în urma declaraţiilor prim-ministrului României, Victor Ponta, care a catalogat condamnarea lui Adrian Năstase drept un "dosar politic". Victor Ponta, care a susţinut că fostul premier este "o victimă a regimului Băsescu". "Nu e prima dată când spun acest lucru", a spus premierul, adăugând că "obiectivul principal este schimbarea unui regim politic pe care îl consider abuziv". „Cred că, din punct de vedere politic, cazul Adrian Năstase este comparabil cu cazul Iulia Timoşenko", a insistat el.

Declaraţiile premierului au fost criticate dur de organizaţiile societăţii civile, dar şi de Consiliul Superior al Magistraturii, considerându-se că imaginea României este afectată.

Adrian Năstase se întoarce în închisoare ca urmare a deciziei de luni a instanţei supreme care l-a condamnat, în dosarul Zambaccian, la patru ani de închisoare cu executare şi cinci ani interzicerea unor drepturi. Adrian Năstase a fost condamnat pentru luare de mită şi şantaj.

Back To Top