Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pontaDeclaraţiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Năstase, fost premier al României și deputat de Prahova, şi celeritatea soluţionării unor sesizări penale afectează independenţa justiţiei şi induc un sentiment de neîncredere, potrivit concluziilor din raportul Inspecţiei Judiciare, care va fi prezentat joi, în Plenul CSM.

"Declaraţiile premierului afectează independenţa justiţiei, inducând în rândul populaţiei un sentiment de neîncredere", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Tamara Manea.

Raportul a fost transmis joi dimineaţă şi urmează să fie prezentat în şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, iar membrii Plenului vor decide dacă şi-l vor însuşi, a precizat Tamara Manea.

Livia Stanciu: Judecătorii sunt nemulţumiţi de declaraţiile premierului

Şi preşedintele ICCJ, Livia Stanciu, susţine că este extem de grav că oameni politici care deţin funcţii în stat fac afirmaţii ce urmăresc decredibilizarea sistemului judiciar şi că premierul a indus ideea că celeritatea soluţionării cauzelor diferă în raport de culoarea politică a inculpaţilor.

Judecătoarea Livia Stanciu a declarat, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, că atacurile oamenilor politici la adresa sistemului judiciar au devenit din ce în ce mai dese, cu deosebire la adresa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a judecătorilor care instrumentează dosare penale ce îi vizează pe politicieni.

"Este extrem de grav că oameni politici care deţin importante funcţii în stat - şi cu atât mai grav este pentru aceştia - fac afirmaţii de-a dreptul incredibile pentru noi, care nu urmăresc decât, în primul rând, decredibilitarea sistemului judiciar", a spus preşedintele ICCJ.

Sursa: gandul.info

Back To Top