Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

stare de alerta ninsoriEstul României zace încă sub teroarea zăpezilor. Premierul Victor Ponta a instituit starea de alertă în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea. În aceste zone, zeci de localităţi sunt afectate şi oamenii au nevoie urgentă de ajutor.

Judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea au fost, timp de 6 ore, sub cod roşu de viscol. Potrivit legii, starea de alertă se referă la „punerea de îndată în aplicare" a planurilor de acţiuni şi măsuri de prevenire, avertizare a populaţiei, limitare şi înlăturare a consecinţelor situaţiei de urgenţă, respectiv ale unui eveniment excepţional care, prin amploare şi intensitate, ameninţă viaţa şi sănătatea populaţiei. IGSU asigură coordonarea unitară a activităţilor.

În timpul stării de alertă, poate fi dispusă, ca măsura de protecţie, scoaterea din zonele afectate sau potenţial a fi afectate, în mod organizat, a unor instituţii publice, agenţi economici, categorii sau grupuri de populaţie ori bunuri şi dispunerea acestora în zone şi localităţi care asigură condiţii de protecţie.

Zonele afectate de ninsori şi viscol în care este declanşată starea de alertă pot primi ajutoare de urgenţă şi, pentru acestea, poate fi solicitată acordarea de asistenţă internaţională.

Sursa: stirileprotv.ro

Back To Top