Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pontaPremierul Victor Ponta l-a numit pe fostul său consilier, prefectul județului Gorj, Claudiu Teodorescu, în funcția de secretar general adjunct la Ministerul Justiției, iar în locul acestuia Guvernul l-a pus prefect pe Alin Văcaru, care, într-o perioadă, a lucrat ca șef de sală la un cazinou din Târgu Jiu.

Potrivit actelor normative publicate luni în Monitorul Oficial, numirile s-au făcut prin detașare, ceea ce a presupus o combinație întreagă de angajări și demisii în administrația publică, în numai câteva zile. De menționat că premierul deține, din anul 2006, o cabană care a aparținut familiei lui Claudiu Teodororescu, în județul Gorj, unde Victor Ponta își are și circumscripția ca deputat.

Printr-o hotărâre de guvern emisă în 22 ianuarie, lui Claudiu Teodorescu îi încetează exercitarea funcției de prefect al județului Gorj, iar printr-o decizie semnată luni de premierul Ponta, Teodorescu merge la București, prin detașare, în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Justiției.

Numirea fostului consilier al lui Ponta la Ministerul Justiției s-a făcut la propunerea instituției, cu avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, se mai arată în decizia semnată de șeful Guvernului.
Integral, hotnews.ro

Back To Top