Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pesta porcina africanaCetăţenii care vin din Ucraina și Republica Moldova nu mai au voie să aducă în România carne proaspătă și lapte. Măsura a fost luată pentru a preveni apariția virusului pestei porcine africane și pe teritoriul țării noastre. Focare există în Lituania, Polonia şi Rusia, dar există un risc crescut și în Ucraina.

Carnea și laptele descoperite în bagaje vor fi confiscate. În plus, vor fi dezinfectate camioanele care transportă animale sau produse de origine animală în judeţele cu risc - Suceava, Botoşani, Iași și Vaslui.

Și fondurile de vânătoare au primit atenționări, pesta porcină africană fiind transmisibilă și la porcii mistreți. Toate animalele suspecte vor fi ucise, iar leşurile descoperite în pădurile din judeţul Suceava vor fi trimise pentru verificare la laboratorul Direcţiei Sanitar-Veterinare.

România nu s-a confruntat niciodată cu virusul pestei porcine africane, care poate duce la o mortalitate de 100% în rândul animalelor. Pentru această boală nu există vaccin și nici tratament.

Mai multe AICI

Back To Top