Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

mazareProcurorii DNA au descins, marți dimineață, la Primăria Constanţa, într-un dosar în care este vizat și edilul Radu Mazăre. Și locuinţa primarului este cercetată. El urmează să fie adus la Bucureşti pentru audieri. Tot în acest caz sunt cercetate mai multe instituții din București și județul Dâmbovița.

Primăria Constanței a transmis că procurorii DNA au solicitat acte privind procedurile de achiziţie pentru construcţia campusului social din cartierul Henri Coandă din oraş.
Procurorii din cadrul structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie îl suspectează pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, de fapte de corupţie. Mai multe maşini cu mascaţi au descins la ora 6 dimineaţa la locuinţa acestuia şi la sediul instituţiei pe care o conduce.

Este vorba de un contract în valoare de 31 milioane de lei, precizează corespondentul Digi24.

DNA informează, într-un comunicat, că Procurorii din cadrul Secției de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție „efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 - 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.
În cursul dimineții de 8 aprilie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locaţii situate în municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare".

Procurorii DNA au cerut spre consultare documentele respective acum două săptămâni, însă Primăria Constanţa nu a răspuns solicitării până la percheziții.

În ultimele săptămâni, Radu Mazăre a declarat de mai multe ori că procurorii anticorupţie ar fi pe urmele sale. Autorităţile din structura centrală a DNA au solicitat de altfel în ultima perioadă mai multe documente eliberate de Primăria Constanţei.

Luni seară, el a declarat şi că „milionari din Portul Constanţa" ar fi plătit oameni care să îl urmărească în vacanţa lui din Madagascar şi să îi pună în pericol viaţa.

Mai multe AICI

 

Back To Top