Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

morti spaniaCei opt români care și-au pierdut viața în accidentul produs, marți, în Spania, au fost identificați, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Victimele erau din Timișoara, Jimbolia și Becicherecu Mic.

Identificarea victimelor s-a făcut cu ajutorul Poliției Române, care și-a trimis reprezentanții de la Madrid la locul tragediei. Patru dintre românii decedați erau membri ai aceleiași familii.

„În acest moment s-a finalizat procedura de identificare a 8 cetăţeni români decedaţi în accidentul care a avut loc pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincia Alicante din Spania", se arată într-un comunicat al MAE, dat publicității în această dimineață, potrivit Digi 24.

„În prezent, reprezentanţii Ambasadei României la Madrid şi Consulatului de la Castellon de la Plana, în colaborare cu autorităţile spaniole, verifică ipoteza existenţei unei a 9-a persoane, care ar fi fost chiar şoferul, despre care rudele victimelor susțin că s-ar fi aflat în microbuzul implicat în accident", se mai spune în comunicatul citat.

Autoritățile spaniole au demarat noi căutări la faţa locului pentru găsirea trupul acestuia. Este luată în calcul posibilitatea ca șoferul să fi fost aruncat din mașină, în momentul impactului.

Tragedia a avut loc pe autostrada A7. Trei bărbaţi, trei femei şi doi copii au pierit în cumplitul accident. Potrivit poliției spaniole, microbuzul a fost închiriat de un cetățean român, în Valencia. Acesta nu se afla în autovehicul în momentul accidentului.

Ieri, tot într-un comunicat de presă, MAE susținea că este la curent cu accidentul din Spania, dar nu preciza clar dacă este vorba de cetățeni români printre victime sau care este numărul acestora. În schimb, toate ziarele din Spania, care au relatat despre accident, susțineau că aceștia sunt români.

Back To Top