Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

wizzairWizz Air a prelungit măsura de suspendare a zborurilor către aeroportul din Tel Aviv până joi noapte, a anunţat compania aeriană.

După ce, marți, reprezentanții companiei Wizz Air anunţaseră că suspendă zborurile către aeroportul din Tel Aviv până miercuri noapte, în urma recomandării făcute de Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA), din cauza riscului unor atacuri cu rachetă, restricția de zbor a fost prelungită până diseară.

Agenţia federală pentru aviaţie din SUA (FAA) a ridicat interdicţia impusă companiilor aeriene de a zbura către Israel, dar a avertizat că „situaţia este foarte instabilă" pe plan local, relatează AFP.

Agenţia a emis o primă interdicţie de deservire a acestui aeroport marţi, pentru 24 de ore, după ce o rachetă palestiniană a căzut în apropierea aeroportului.

Majoritatea companiilor internaţionale mari şi-au anulat zborurile către Israel până joi, punând pe primul plan siguranţa pasagerilor.

Mai multe AICI

 

Back To Top