Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale

kovesiProcurorul-șef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, neagă categoric afirmaţia că Antena 3 este confiscată de DNA sau de orice altă instituţie a statului, întrucât Antena 3 nu a avut nicio calitate în acest proces, în care au fost condamnate definitiv mai multe persoane, printre care şi Dan Voiculescu.

Direcţia Națională Anticorupție a fost desemnată de instanţă să identifice şi să indisponibilizeze conturi şi imobile pentru recuperarea prejudiciului din dosarul ICA, iar executarea o va face statul, prin Ministerul Finanțelor Publice, Antena 3 nefiind parte în cauză, a declarat procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a precizat că în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare există o hotărâre judecătorească definitivă care are putere de lege, şi, ca orice lege, are putere executorie, relatează Mediafax

Kovesi a subliniat că jurnaliştii de la Antena 3 nu au fost implicaţi în dosarul ICA şi nu s-a dispus de către instanţă, prin decizia definitivă, confiscarea unor bunuri de la aceştia, pentru recuperarea prejudiciului de aproximativ 60 de milioane de euro.

„Ei sunt chiriaşi într-o firmă. Nici acum clădirea în care ei funcţionează nu le aparţine. Dacă era proprietatea Antena 3, cu siguranţă nu se putea pune sechestru, pentru că nu era parte în dosar", a precizat procurorul-șef.

Şeful DNA a precizat că hotărârea de condamnare nu are legătură cu libertatea presei.

„Libertatea presei nu o garantează premierul sau orice altă persoană, ci legea", a mai spus Kovesi, la Adevărul Live.

Back To Top