Categorie: Știri naționale

patriarhul danielPatriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, a remis un comunicat în care își afirmă solidaritatea și compasiunea față de victimele accidentului petrecut vineri dimineață pe centura de vest a Ploieștiului. Patriarhul BOR a anunțat că s-au trimis ajutoarea financiare pentru familiile îndoliate, dar și pentru victimele spitalizate.

Comunicat:

„Am aflat cu durere de tragicul accident de circulaţie care a avut loc pe centura de vest a municipiului Ploieşti în dimineaţa zilei de 5 februarie 2016, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 persoane, iar alte 28 au fost rănite.

În aceste momente grele pentru familiile victimelor, adresăm acestora un cuvânt părintesc de alinare sufletească şi le încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletele celor care şi-au pierdut viaţa, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare și întărire sufletească.

De asemenea, suntem alături de cei răniţi, aflaţi în suferinţă în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru vindecarea lor.

În semn de compasiune şi solidaritate, Arhiepiscopia Bucureştilor a trimis un ajutor financiar la Protoieria Ploieşti-Sud, pentru înmormântarea celor decedaţi şi pentru tratamentul celor răniţi, îndemnând, totodată, parohiile şi mănăstirile la ajutorarea familiilor greu încercate în urma acestui grav accident rutier.
† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Un autobuz care transporta 40 de călători a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip, pe centura de vest a Ploieștiului, în sensul de mers spre Brașov. Accidentul s-a produs vineri, la ora 6.15 dimineața. În urma tragicului eveniment, cinci personae și-au pierdut viața, alte 28 fiind rănite.

Accident groaznic pe centura de vest a Ploieștiului. Cinci persoane au murit şi 26 au fost rănite. Au fost deschide linii telefonice pentru rude. Comunicat ISU

Back To Top