Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

euroPotrivit agendei anunţată de Executiv pentru şedinţa de joi, pe ordinea zi s-a aflat un proiect de OUG pentru reglementarea unor măsuri de simplificare a acordării unor beneficii de asistenţă socială, precum şi în domeniul adopţiilor.

Executivul a discutat şi un proiect de hotărâre privind înfiinţarea Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro.

Conform comunicatului de presă, pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea art.1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului ''Prima casă'', precum şi pentru stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale.

De asemenea, Guvernul a discutat şi despre instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor întreprinderilor mici şi mijlocii.

Back To Top