Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

sevil shhaidehPreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după consultările de la Cotroceni, că o "condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională" l-au făcut să nu solicite pentru sine desemnarea ca premier "deocamdată".

"A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de prim-ministru care să îmi dea garanţia că îndeplineşte câteva condiţii: nu merge acolo pentru a construi un proiect personal, pentru a face acţiuni pentru presă", a spus Dragnea.

El a arătat că propunerea de premier pe care a avansat-o trebuie să îi dea garanţia că este "un om care munceşte, care ştie, care are determinare, care are capacitate de muncă şi de înţelegere".

"Este un om în care eu să am încredere totală, să îmi dea posibilitatea ca eu să îmi asum în continuare răspunderea pe acţiunile guvernamentale care trebuie să urmeze în detaliu programul de guvernare", a adăugat Dragnea.

"Aşteptăm desemnarea din partea preşedintelui. Sevil Shhaideh este o persoană pe care şi preşedintele o cunoaşte, cu care am lucrat împreună şi eu şi domnul preşedintele şi doamna Sevil Shhaideh. Sperăm ca această desemnare să vină mai repede", a spus Dragnea.

Întrebat la ce proiecte au lucrat împreună Sevil Shhaideh şi preşedintele Klaus Iohannis, Dragnea a precizat că este vorba de proiectele descentralizării şi regionalizării.

Dragnea a spus că Shhaideh este un om cu care el personal a lucrat "ani de zile" şi în care are "încredere totală".

"Sevil Shhaideh a fost ministrul Dezvoltării, a lucrat cu mine ani de zile, a lucrat cu mine nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar, din poziţia mea de vicepremier, am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale şi cunoaşte activitatea din toate ministerele. Este un om în care eu am încredere totală iar această propunere din partea mea este un mesaj puternic pe care îl transmit tuturor cetăţenilor că îmi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală şi pentru punerea în aplicare a programului de guvernare", a spus Dragnea.

Back To Top