Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

viscolNinsoarea și viscolul din această dimineață au dus la anularea a șapte trenuri. DN 3 a fost închis în județul Călărași. Pe autostrăzile A2 și A3 se circulă în condiții de iarnă.


Traficul rutier pe DN3, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna, din judeţul Călăraşi, este întrerupt din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, informează Centrul Infotrafic al IGPR.
Pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă cu dificultate, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri din cauza viscolului.
Şi pe A2 Bucureşti-Constanţa traficul este îngreunat. Între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea este sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.
CFR Călători, a anulat 7 trenuri, dintre care - R 8572 și R 8573 pe secţia CF Fetesti-Slobozia Veche și retur şi R 8382, R 8381, R 8384/R 8385, R 8388 pe relaţia Mangalia - Constanta și retur.
Pe rutele Ciulnița-Călărași, Constanța-Mangalia, Urziceni - Slobozia şi Medgidia -Tulcea se circulă cu tracțiune Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.
Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până azi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.
Digi 24

Back To Top