Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

toate panzele besoiu  largeUnul dintre cei mai cunoscuţi actori români, Ion Besoiu a murit miercuri la vârsta de 85 de ani. Actorul a avut zeci de roluri în filme şi seriale TV.

În cariera sa teatrală, a interpretat numeroase roluri alături de mari actori ai scenei românești. Printre numeroasele piese în care a fost distribuit se numără „Livada de vișini" de A.P. Cehov (1967), „Pescărușul" de A.P. Cehov (1977), ", „Hamlet" de William Shakespeare (1985), „Visul unei nopți de vară" de William Shakespeare (1991), „Trei surori" de A.P. Cehov (1995), „Caligula" de Albert Camus (1996), "Mutter Courage" de Bertolt Brecht (1999), „Există nervi" de Marin Sorescu (2001), „Oblomov" după I.A. Goncearov (2003).
El este cunoscut pentru rolurile cinematografice din filme precum: „Furtuna", „Neamul Șoimărestilor", „Haiducii", „Răscoala", „Mihai Viteazul", „Ciprian Porumbescu", „Păcală".

Back To Top