Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

codul penalGuvernul a publicat, pe site-ul oficial al Ministerului Justiției, proiectul ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură penală.

Documentul integral:

Proiectul Ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală
În temeiul dispoziţiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice proiectul Ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală

Citiți aici Proiectul de Ordonanță și Nota de fundamentare 
Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris până la data de 24 ianuarie 2017, pe adresa Ministerului Justiţiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucureşti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top