Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

klaus-iohannis presedintePreşedintele României a anunţat că va începe demersurile pentru un referendum privind graţierea acuzând politicienii PSD-ALDE că vor să dea lovitura de graţie statului de drept prin introducerea modificărilor la legea graţierii şi a Codurilor penale

„Această temă (a graţierii, n.r.) în mod nefericit a devenit o temă naţională, este evident că există un larg interes pentru această temă a schimbării Codurilor penale şi a graţierii şi dacă aşa este, atunci voi supune această temă dezbaterii publice şi votului popular. Voi începe demersurile pentru un referendum, referendum prin care românii vor putea să se exprime, vor putea să spună dacă sunt de acord cu aceste demersuri sau nu", a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a subliniat că graţierea şi modificarea legilor privind justiţia nu s-au regăsit în programul de guvernare al PSD.

„Şi atunci, dacă guvernanţii au făcut o temă din asta, vor trebui să suporte votul popular pe această temă. Aparent, vorbim despre chestiuni legate de justiţie, aparent vorbim despre ordonanţe de urgenţă pe teme concrete. În realitate, dragi români, vorbim despre ce naţiune vrem să fim. Vrem să fim o naţiune puternică, un stat de drept, sau vrem să fim o naţiune aşa şi aşa, cu un stat de drept care poate fi înmuiat şi discutat", a concluzionat Iohannis.

„Vrem să fim o naţiune care seamănă cu generaţia care a făcut Mica Unire sau vrem să fim o naţiune care nu îndrăzneşte să ridice vocea? Vrem să fim o naţiune între celelalte naţiuni aşa cum sunt naţiunile europene sau vrem să fim o naţiune care nu îndrăzneşte să ridice vocea în corul naţiunilor europene? Aşadar, dragii mei, trebuie să ne hotărâm ce fel de naţiune suntem, ce fel de naţiune vrem să fim. Eu îmi doresc o naţiune puternică. Eu îmi doresc o naţiune de oameni mândri şi liberi. Românii sunt mândri şi liberi şi îmi doresc o naţiune condusă de politicieni integri, îmi doresc o naţiune condusă de politicieni competenţi!", a adăugat președintele României.

Iohannis a accentuat că pentru a atinge acest obiectiv niciun preţ nu este prea mare pentru el, aluzie la ameninţările cu suspendarea sau acuzarea de înaltă trădare.

„Orice altceva pentru mine este prea puţin, iar pentru a obţine acest lucru, pentru a atinge acest obiectiv, pentru mine niciun preţ nu este prea mare", a încheiat Iohannis discursul susţinut în cadrul evenimentului „Locuri şi sunete ale Micii Uniri. Cotrocenii secolelor XVIII - XIX. De la mănăstirea Cantacuzină, la reşedinţa domnească a lui Alexandru Ioan Cuza".

ctpMiza referendum este mai mai mare decât modificare legislației. Românii au de ales în ce țară vor să trăiască, a declarat, la Digi24, analistul Cristian Tudor Popescu.

„Sunt două posibilități. Țara România, unde justiția chiar funcționează, unde nimeni nu e mai presus de lege, iar cei care o încalcă își primesc pedeapsa pentru ce făptuiesc, indiferent de rangul și banii lor. Sau în țara Românica, unde există o cârdășie între infractorii cu ștaif si simplii cetățeni. Primii înșală, fură cu sutele de milioane și vor scăpa prea puțin pedepsiți sau deloc, a spus jurnalistul.

„Cei care nu au votat în decembrie s-au trezit în ianuarie în Românica și au ieșit în stradă. Poate că acest duș înghețat al legii grațierii și modificării Codului Penal pe care s-a repezit PSD să le treacă pe șest îi va face pe cetățeni să meargă să facă cei câțiva pași până la secția de votare", a adăugat el.

Întrebat cum vor reacționa PSD și ALDE, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Ce să facă? Să declanșeze suspendarea? E perfect legal ce face președintele, nu văd cum ar putea să se opună. Poate vor să lanseze și ei un referendum, poate pe tema familiei, unde au deja trei milioane de semnături, dar acest referendum propus de Iohannis nu au cum să-l contreze".

Back To Top