Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dna91 de inculpați, între care un deputat, doi președinți de consiliu județean, un subprefect și un manager de spital, au fost condamnați în luna decembrie 2016 în urma unor dosare instrumentate de DNA, informează parchetul anticorupție.

29 dintre cele 91 de condamnări sunt deja sentințe definitive și irevocabile.
Printre cei condamnați se mai numără un șef de direcție județeană sanitar- veterinară, un șef de poliție de municipiu, doi primari de comună, un director de la o agenție județeană a mediului și un administrator al unui post local de televiziune.
Pedepsele dispuse de judecători față de cei 91 inculpați variază între 14 ani și 1 an cu amânare.

„Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă", precizează DNA.

Digi 24

Back To Top