Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

grindeanu 2Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică, referindu-se la protestele care au loc în țară, că respectă opiniile argumentate.

„E un drept legal să protestezi în România, atât timp cât nu deranjezi pe alții. Respect această opinie a cetățenilor", a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3.
În acest context, premierul a precizat că a urmărit opiniile reieșite din aceste proteste.
„Multe dintre opinii au avut distorsiuni, pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate", a opinat premierul.
„Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate trebuie să fie însoțită de bun-simț. Nu cred în jigniri(...). Am urmărit tot ce s-a întâmplat și ce s-a strigat(...). Pentru mine a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă, săptămâna trecută", a adăugat premierul.

În orașele mari din țară, zeci de mii de oameni protestează împotriva intenției guvernului de a modifica Codul Penal și de a grația anumite categorii de deținuți.

Back To Top