Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

rtvRomânia TV a anunțat miercuri seară că zeci de jurnaliști ai televiziunii au fost citați la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ), într-un dosar de abuz în serviciu deschis după ce televiziunea a publicat seria de dezvăluiri făcute de către fondatorul postului, Sebastian Ghiță.

Contactat de PSnews.ro, jurnalistul RTV Victor Ciutacu (care se numără printre cei citați) a oferit mai multe detalii pe acest subiect, scoțând în evidență actualul context în care a izbucnit această furtună. Realizatorul TV a subliniat că acesta este primul dosar penal început de către PICCJ în anul 2017.

„Asta am dedus noi (că au fost chemați după înregistrările cu Ghiță – n.r.); n-a binevoit nimeni să ne informeze cu ce ocazie ne cheamă. Patruzeci și opt de oameni până la ora actuală au primit citații și suntem martori la un presupus abuz în serviciu. Cine a făptuit abuzul ăla în serviciu, în ce condiții poate ne spune doamna procuror Elena Iordache vineri, când încep audierile. Este primul dosar penal pe anul acesta al Parchetului General – numărul 1 are (scrie pe ștampilă)", a afirmat Ciutacu pentru PSnews.ro.

Back To Top