Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

dragnea tariceanu grindeanuPremierul Sorin Grindeanu a anunţat că duminică se va face în regim de urgenţă o şedinţă de Guvern pentru abrogarea OUG 13.

Declaraţiile lui Sorin Grindeanu (Digi 24):
"Am ascultat şi am văzut şi auzit în aceste zile foarte multe opinii. Multe, din partea colegilor de partid din care fac parte de 20 de ani, din coaliţia guvernamentală, colegi de politică.
Am auzit vocea străzii.
Vin azi, după toate aceste opinii exprimate de foarte mulţi în aceste zile să vă spun decizia mea ca prim ministru în ceea ce înseamnă dezbaterea publică în aceste zile.
Nu vreau şi nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Pe de o parte, pe cealaltă argumentele celor care ne-au susţinut - pare ruptă în două. E ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva.
Tot ce înseamnă deciziile pe care CCR le-a luat în timp şi care nu au fost puse în practică, e normal, chiar conform legii, ca în cel mai scurt timp să îşi găsească transpunerea în cadru legal. Orice decizie a CCR e obligatorie pentru toată lumea, indiferent unde lucrează, indiferent de ceea ce se ocupă.
Am văzut poziţiile oamenilor.
S-a creat un clivaj în societate.
Ca prim ministru, am luat după aceste zile câteva decizii.
Mâine (duminică - n.r.) vom face în regim de urgenţă o sedinţă de guvern pentru abrogarea acestei ordonanţe. Folosesc termenul abrogare, e folosit de către Administraţia Prezidenţială când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi o cale legală - abrogarea, prorogare - ca să nu intre în vigoare această ordonanţă, ca sa fiu cât se poate de clar.
O să demarez rapid o consultare cu toate partidele, pornind de la deciziile CCR şi de la forma pe care o avem excluzând poate acel prag de 200.000 de lei, foarte mult discutat, ca după un dialog pe care sper să îl am , în scurt timp să trimitem proiect de lege în parlament pentru punerea in acord a deciziei CCR cu cadrul legal.
Toate argumentele pe care le-am avut în susţinerea acestei OUG nu au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat confuzie, distorsiuni care nu au legătură cu ce s-a adoptat. De aceea, Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi vor asuma şi îşi asumă consecinţele.
Închei prin a vă spune următorul lucru: doresc în continuare a pune în practică programul de guvernare pentru care am fost votaţi.
Mai avem pe primul trimestru 12 puncte pe care trebuie să le adoptăm prin şedinţele viitoare de guvern şi măsurile pe care le vom lua astfel încât ceea ce au votat românii. Acel program de guvernare să se regăsească în viaţa lor de zi cu zi. Vă mulţumesc!"

Back To Top