Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

ctp„E treaba domnului Dragnea și Tăriceanu să fie dezamăgiți. Domnul Iohannis a avut un discurs corect, cu o viziune corectă a ceea ce s-a întâmplt în aceste zile, asupra atitudinii PSD și Guvernului. este o evaluare corectă și o proiecție corectă a lucrurilor pentru viitor.

Dar dânsul a omis ceva. Nu s-a adresat în niciun fel votanților din 11 decembrie ai PSD. I-a exclus din discurs. Practic, dânsul a transformat discursul într-o ieșire electorală adresată votanților de dreapta. După părerea mea nu ar fi trebuit să facă acest lucru. cred că ar fi trebuit să se adreseze și votanților PSD, chiar dacă au fost mult mai puțini. Nebăgându-i îns eamă, domnul președinte nu face decât să repete mecanismul vicios de gândire al domnului, Dragnea, grindeanu sau Tăriceanu.

Ar fi trebuit să se adreseze și acesto roameni.

În ce privește schimbarea guvernului, domnul președinte nu poate să ceară. Asta face doar Parlamentul.

Este salutar acest referendum care a fost aprobat de comisiile juridice ale Parlamentului pe tema continuării sau nu a luptei anticorupție la intensitate mare în România. A fost un discurs bun al domnului președinte, un discurs util îndreptat spre viitorul României.

Ca o preferință personală, aș fi preferat să nu se comporte ca o vedetă la sfârșit, ca un artist, făcând gesturi cu mâna către parlamentarii rămași în sală.

Nu se pune problema de sentimente, că parlamentarii PSD ar fi deranjați, erau pregătiți să iasă din sală. Așteptau moemntul. L-au așteptat și au ieșit din sală - este un gest politic.

Până la urmă cred că se va ajunge la o soluție", a declarat jurnalistul CT Popescu la digi24.

Citește și: Iohannis în fața Parlamentului. „România vrea politicieni integri". „Nu anticipate, guvernați cinstit". PSD boicotează discursul preşedintelui. Iohannis: „Aţi obosit deja, ghinion"

Back To Top