Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

tricolor protest 4Peste 60.000 de oameni au protestat duminică seară în Piața Victoriei. La ora 21.00, au format un uriaș tricolor și au aprins lanternele telefoanelor. Imaginile sunt de neuitat, iar protestatarii spun că nu vor renunța.

Iată câteva declarații culese de Digi 24 din rândul manifestanților:
*„Iubim România și pentru asta suntem aici. Tricolorul este al României, al țării noastre. Îl iubim și pentru asta suntem aici".
*Demisia, cel puțin, dacă nu scuze publice pentru modul în care au înțeles că trebuie să pună în practică actul de guvernare.
*Rezist, până când Guvernul nu înţelege că trebuie să guverneze pentru toţii românii şi nu numai pentru Dragnea sau pentru cei câţiva zeci de puşcăriabili care sunt avantajaţi de celebrele ordonanţe
*Nu renunţăm pentru că e vorba despre viitorul nostru, de copiii noştri, e vorba de noi. Strigăm şi pentru ăia care stau acasă.
*Printre manifestanţii din Piaţa Victoriei au fost şi români care au participat la protestele stopate sângeros de Mineriada din iunie 1990:
„Am stat până au venit minerii aproape în fiecare seară şi m-a încântat pur şi simplu că, după atâţia ani, practic pentru mine e ca un ciclu. Ceea ce am început noi atunci poate reuşesc copiii noştri să definitiveze."

tricolor protest 2
tricolor protest 3
tricolor protest
Back To Top