Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

O femeie de 31 de ani a fost împuşcată în cap de soţul ei. Oribila crimă a avut loc, marţi, când femeia se afla la muncă, în sediul unei firme de transport din Călăraşi. În urma unei dispute între cei doi, bărbatul a scos pistolul şi a tras. Câteva ore mai târziu, a fost găsit mort , informează România TV.

O oribilă crimă a avut loc, marţi dimineaţa. Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a ucis soţia cu sânge rece la locul de muncă. Martorii spun că cei doi au stat iniţial de vorbă, însă la un moment bărbatul s-a enervat şi a scos pistolul. Tânăra de 31 de ani a fost împuşcată în cap.

La faţa locului au ajuns mai mulţi medici, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru ea. Soţul ei s-a făcut nevăzut, fiind găsit mai târziu, fără suflare, într-o comună din Călăraşi.

Potrivit România TV, bărbatul era deţinător legal de pistol cu bile. Cei doi erau angajaţi ai firmei de transport. Înainte de a trage, martorii spun că cei doi s-au bătut.

Back To Top