Categorie: Știri naționale

incubatoare3Anchetă la maternitatea din Falticeni, după ce au apărut imagini cu modul complet insalubru în care au fost transportate incubatoarele pentru bebeluşi ale unităţii medicale! Spitalul se află în plin proces de relocare, iar incubatoarele pentru copiii născuţi prematur au fost duse de le vechiul la noul sediu... în remorca unui tractor folosit de serviciul de salubritate.

Primarul municipiului Fălticeni spune că a fost solicitat să ajute maternitatea la mutarea în noul sediu și singurul mijloc de transport pe care a putut să-l pună la dispoziție a fost tractorul cu care de obicei angajații de la salubritate cară mobilierul stradal, echipamentele și celelalte materiale de care au nevoie pentru curățenia orașului, notează Digi 24. Cum cei de la maternitate nu au avut nicio obiecție, muncitorii au mutat aparatura nesupravegheați și fără ca aceste dispozitive să fie ambalate corespunzător, mai arată sursa citată.

La vederea imaginilor, conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a anunțat că deschide o anchetă la maternitate pentru că modul în care a fost transportată tehnica medicală încalcă normele sanitare.

Back To Top