Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

groapa pod fetesti craterSe circulă pe un singur sens pe Autostrada Soarelui, în zona podului Feteşti peste Dunăre, din cauza unei gropi apărute în carosabil. De fapt, vorbim despre un crater cu aproape 20 de centimetri adâncime şi vreo 40 de centimetri în diametru, apărut după ce straturile de asfalt şi beton s-au măcinat complet şi prin care se vede pământul pe care se sprijină piciorul podului.

Doar armătura drumului a mai rămas pe această porţiune. Groapa a apărut aproape de piciorul podului de la Fetești, pe sensul dinspre Constanța spre Capitală, informează Digi 24, care menţionează că, încă de dimineaţă, Poliţia Rutieră a restricţionat traficul în zonă. Pe o porţiune de 400 de metri, maşinile circulă pe un singur fir dinspre Constanţa spre Capitală. O problemă în plus pentru şoferi, pe o autostradă şi aşa plină de denivelări.

Reprezentanţii Companiei de Administrare a Infrastructurii spun că săptămâna viitoare vor repara provizoriu zona afectată. Ulterior, podurile Feteşti şi Cernavodă ar putea intra într-un program de reabilitare.

„Se va interveni săptămâna viitoare pentru remedierea provizorie a situaţiei, asta însemnând cofrarea şi turnarea betonului pe zona avariată, după care asfaltarea acestui tronson. Anul acesta pregătim deja caietele de sarcini pentru scoaterea la licitaţie a reabilitării complete a podului de la Feteşti şi a podului de la Cernavodă”, a precizat pentru Digi 24 Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Compania de drumuri încasează anual în jur de 25 de milioane de euro din taxa de trecere a podurilor dunărene.

Back To Top