Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Şapte persoane au fost rănite, marţi la prânz, în urma unui accident produs pe autostrada A1, în judeţul Timiş, şi în care au fost implicate două microbuze.

 

Accidentul a avut loc pe A1, în zona localităţii timişene Topolovăţ, informează Digi 24.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, a fost activat parţial planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple,un spital mobil, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Conform poliţiştilor, un microbuz înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau şapte pasageri şi care se îndrepta spre Timişoara, transporta pe o platformă un alt microbuz. La un moment dat, una dintre roţile microbuzului care circula pe A1 a explodat, iar autovehiculul aflat pe platformă a intrat în balans şi s-a răsturnat peste microbuz, mai notează Digi 24.

În microbuzul care circula pe autostradă se aflau şapte pasageri, între care şi un copil, care au fost răniţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră pe A1, în zona producerii accidentului, este blocată și s-a format o coadă de cel puțin șapte kilometri.

Back To Top