Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu, luni, după ce site-ul de investigaţii RISE Project a publicat o notă atribuită serviciului secret al MAI, precizând că există "indicii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni asimilate corupţiei".

"În acest moment este începută urmărirea penală doar cu privire la fapta (în rem)", precizează DNĂ, într-un răspuns remis HotNews.ro, în care procurorii mai precizează că "această etapă nu are caracterul formulării unor acuzaţii împotriva unei persoane, ci are doar semnificaţia instituirii cadrului procesual în care se pot strânge primele probe cu privire la o anumită faptă".


PE ACEEAȘI TEMĂ:


DNA anchetează încă din februarie 2016 o parte din dezvăluirile făcute de Rise Project


Sursa citată scrie că, în documentul atribuit serviciului secret al MAI se arăta că "la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman se deţin o serie de informaţii cu privire la preşedintele Consiliului Judeţean Dragnea Liviu, care şi-a format o reţea infracţională compusă din persoane cu putere de decizie în judeţ" şi se reclamă săvârşirea unor fapte penale.

Back To Top