Categorie: Știri naționale

Un tânăr de 17 ani şi-a ucis colegul de salon, un bărbat de 63 de ani. Ambii erau internaţi la Secţia de Boli Infecţioase, tânărul fiind diagnosticat recent cu o boală transmisibilă foarte gravă, informează România TV. Se pare că bătrânul ar fi fost bătut cu propriul baston.

Tragedia s-a produs miercuri noaptea, în jurul orei 1.00, într-un salon aflat la etajul doi al Spitalului Județean la Secția de Infectocontagioase.

Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care în noaptea de miercuri spre joi şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, din Garoafa, fusese diagnosticat recent cu HIV/SIDA, mai transmite România TV. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani spun că acesta era internat de mai multe zile în secţia de Boli Infecţioase, fără să fi avut în acest timp vreun conflict cu alţi bolnavi sau cu personalul medical.

Tânărul de 17 ani era coleg de salon cu un vârstnic de 63 de ani, iar loviturile aplicate bătrânului au fost chiar cu bastonul pe care acesta îl folosea. Imediat după ce l-a lovit cu bastonul în cap pe colegul său de salon, tânărul a intenționat să fugă. A fost oprit de un gardian, iar în momentul în care a ajuns înapoi în salon asistenții au descoperit trupul bătrânului căzut lângă pat.

Back To Top