Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ ar putea fi modificat din nou, în anul școlar 2017 - 2018. Cea mai nouă propunere va fi gata pe 31 august.

 

Ministrul Educației, Liviu Pop, a prezentat, într-un interviu pentru News.ro, principalele schimbări pe care elevii, dascălii și, de ce nu, părinții le vor resimți la începutul anului școlar. Acesta a vorbit despre o nouă modificare a Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ (ROFUIP). " Sunt două lucruri pe care cred că trebuie să le îmbunătăţim: utilizarea telefonului să nu fie făcută nici de către elevi şi nici de către profesori, iar elevul de serviciu, ca noţiune, să dispară pentru că există suficientă resursă umană la nivelul unităţii de învăţământ care să asigure această intrare- ieşire în unitatea şcolară. Mă refer la personalul TESA, didactic auxiliar sau chiar didactic, numai dacă este necesar", a spus Liviu Pop.
Ministrul a anunțat și că "din 1 ianuarie 2018 vom avea un judeţ-pilot în care vom digitaliza direct sistemul. Ministerul Educaţiei are trei proiecte mari - wireless campus, internet în toate unităţile şcolare, biblioteca şcolară virtuală, care trebuia făcută din 2011, dar nimeni nu a fost capabil să o facă şi acest management al şcolarităţii, unde acest catalog electronic va face posibil ca părintele să primească în mod real şi direct situaţia elevului. Avem manuale pe suport electronic, facem biblioteca virtuală, aducem internet în fiecare clasă. "
La acest capitol, Liviu Pop s-a referit și la introducerea catalogului electronic, unul care nu va avea legătură cu ceea ce se folosește, acum, în unele unități de învățământ. "Sunt vreo şapte sau opt modele de catalog electronic implementate până acum. Noi facem unul cu caracter general, cu documente care trebuie să asigure siguranţa datelor cu caracter personal, pentru că, din martie 2018, Directiva europeană este mult mai aspră pe zona acesta. Aceste softuri se pot anexa pe platforma pe care vrem să o facem la nivelul învăţământului preuniversitar. Echipa de la minister lucrează deja pentru depunerea documentelor pentru fonduri europene pentru informatizări. Cred că în doi ani de zile putem discuta de lucruri concrete, dar nu pot să mă pronunţ exact până când nu voi vedea ghidul depus la finanţare", a spus șeful MEN.

Back To Top